Кошик
0
0.0 ₴

Заточування клинка Катани, Вакідзаши

:

Професійне ручне заточування надає клинку бритвенної гостроти, яку неможливо отримати під час серійного виробництва. Цей тип заточування проводиться вручну майстром-професіоналом. Заточування такого класу - це довга кропітка робота, але повірте, катана, загострена подібним способом, зможе посперечатися в гостроті з традиційною японською. Радимо прислухатися до рекомендацій майстра щодо кута ріжучої кромки, адже геометрія клинка, твердість і в'язкість сталі, функціональні завдання для клинка - все це відіграє величезну роль у правильному виборі кута і ступеню полірування ріжучої кромки.

Застосування спеціальних абразивів і виключно ручне виконання дає змогу максимально наблизитися до бритвеної гостроти, яку дає традиційне полірування.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Консультація з мечів та питань навчання

+38 097 786 84 84

(Viber, WhatsApp, Telegram)

info@nihonto.net.ua

nihonto.net.ua 

Група компаній Lezo
2007-2023